Hvorfor lige ukrudt, igen?

Disse vilde blomster og planter har så mange andre egenskaber end at være en uønsket havegæst. Min første ukrudtkalender for 2021 kom ud sidste år, og jeg bliver mere og mere vild med dette ukrudt univers. Denne gang er temaet de vilde blomster. Ikke de typiske vilde blomster som også optrådte i forrige kalender; som f.eks. mælkebøtten og tidslen, men nogle helt andre. Hertil har jeg også denne gang tilføjet små noter til hver blomst. Denne gang er beskrivelserne også lidt længere. Jeg beskriver hvad blomsten kan bruges til , om den er spiselig eller giftig. Husk altid at tage hensyn til allergener og undersøg gerne mere information hvad angår indtagelse og anvendelse.

Udover dette, og som noget helt nyt, introducerer jeg i denne kalender et helt speciellavet ukrudt-digt af Gadedigteren Christian Kronman. Digtet finder du på første side i kalenderen. Hør Gadedigteren selv recitere digtet her i videoen til venstre.

Mål og praktisk info:
– Indeholder desuden ugenumre, almindelige helligdage og mærkedage
– A4 format (21 x 29,7) med sort spiralophæng
– Papirtykkelse: 170 g. kunsttrykpapir
– Papiret kan man skrive på
– 14 sider i alt + bagstykke

Kalenderen er produceret ved en langsom og dermed mere CO2 venlig proces. Der er lagt penge fra produktionen af kalenderen til støtte for skovbeskyttelse i Peru og et hydropower projekt i Tyrkiet. Hver kalender har et nummer som hensviser til et af disse projekter.

Læs evt. mere om projektet i Peru her (åbner i nyt vindue)
Eller projektet i Tyrkiet her (åbner i nyt vindue)

Nedenfor kan du se illustrationerne og hvordan nogle af siderne ser ud.