Om mig

Lige siden jeg som helt lille fik papir og pen i hånden for første gang har jeg tegnet og malet.
Det er en af mine store passioner her i livet.

Om mig

Mit navn er Lianne Sommer Andersen og min passion er at skabe kunst, tegne og udføre grafiske løsninger. Du kan kigge rundt på min side og blive inspireret, finde en særlig ting i shoppen eller bestille en opgave hos mig. Det kan være et helt særligt værk som gave til dig selv eller en du holder af, eller måske er det en ydelse inden for tegning og grafik til din virksomhed eller noget helt tredje du er på udkig efter.

Jeg har altid haft en bred interesse for det visuelle og kunstneriske felt og er meget alsidig i mine løsninger. Jeg producerer mange forskellige ting og kan godt lide at arbejde med forskellige udtryk indenfor traditionel og digital kunst og design. Det er mit galleri, derfor navnet LSA Gallery.

Baggrund for LSA Gallery

I sommeren 2015 besluttede jeg mig for at blive selvstændig. Først med navnet LianneSA, hvor jeg både producerede grafisk design og markedsføringsprodukter og ydelser til virksomheder.  Efter en del år og udvikling af mine ydelser og produkter, besluttede jeg da, i starten af 2019, at jeg gerne ville skabe et nyt navn der kunne rumme min kunsteriske platform, nemlig LSA Gallery. Og dertil give mine markedsføringsprodukter og ydelser til virksomheder deres helt egen plads. Den afdeling hedder LSA Design.

Hvis du gerne vil gå direkte videre til at se hvad jeg tilbyder under LSA Design, så kan du klikke på navnet øverst til højre i menuen eller her på lsadesign.dk

Galleriet

Under ‘Galleri’ viser jeg nye værker, bestilte værker, artwork og logoer for bands og tidligere værker jeg har lavet gennem årene. Hold også øje med min Instagram profil hvor jeg lægger nye ting ud og viser hvad jeg er igang med at lave.

Hvis noget du har set i mit galleri eller på min Instagram har vækket interessen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Shop

I min lille webshop kan du købe både mine unika designs, billedkunstværker og printprodukter.
Du er meget velkommen til at skrive til mig med anmeldelse af et produkt.