Om mig

Lige siden jeg som helt lille fik papir og pen i hånden for første gang har jeg tegnet og malet. Det er en af mine store passioner her i livet.

Om mig

Mit navn er Lianne Sommer Andersen og en af mine store passioner er at skabe kunst og grafiske løsninger. Lige siden jeg var helt lille, har det kreative stået mig nær, og her hos mig kan du finde kunstprodukter i min webshop, eller sende mig en besked med en helt særlig bestilling på et værk eller grafisk ydelse.

Jeg startede min egen virksomhed i 2015 (LianneSA web & grafik) hvor jeg producerede hjemmesider, webshops og grafisk design. Efter ca. 4 år ville jeg gerne skifte spor og i stedet arbejde mere med det som får mig til at føle mig hjemme, nemlig malerier, illustrationer, kunsthåndværk og andre kunstprodukter, og stadig tilbyde grafiske løsninger. Så i 2019 startede jeg LSA Gallery, hvor mit kreative univers kan få lov at vokse.

I 2013 blev jeg uddannet multimediedesigner og har både før og efter taget kurser inden for grafisk design og tegning, Jeg arbejder med forskellige medier inden for traditionel og digital kunst og er meget alsidig i mine løsninger. Jeg synes det er sjovt at arbejde med flere stemningsudtryk og stilarter – Det er mit kreative univers som jeg hele tiden udvikler på. Men specielt kan jeg godt lide den lidt goofy og surrealistiske stil, som kan ses i mine digitale tegninger og i mine magneter. Og så kan jeg også lide den mere klassiske stil, som f.eks. kan ses i mine blomster- og plantetegninger.

Den grafiske servicedel af min virksomhed kommer til udtryk i logo design, layout, markedføringsmaterialer og diverse tegninger som jeg producerer til virksomheder. Her arbejder jeg bl.a. for forlaget KRABAT hvor jeg er med til at opsætte tekst, layout og grafik til deres bøger.

På min hjemmeside kan du se hvilke typer produkter og opgaver jeg kan tilbyde, hvilke grafiske projekter jeg har lavet og hvordan min streg og stil ser ud. På min webshop kan du finde forskellige kunstprodukter jeg har lavet og produkter lavet i samarbejde med andre kunstnere.

Galleri & cases

Under galleriet viser jeg forskellige kunstprojekter, personlige værker og bestillingsopgaver. Under cases viser jeg hovedsageligt bestilte opgaver og projekter jeg har lavet til virksomheder.