Lige siden jeg som helt lille fik papir og pen i hånden for første gang har jeg tegnet og malet.
Det er en af mine store passioner her i livet.

Om mig

Mit navn er Lianne Sommer Andersen og en af mine store passioner er at skabe kunst og grafiske løsninger. Jeg startede min egen virksomhed i 2015 hvor jeg producerede grafiske løsnigner og hjemmesider. Efter ca. 4 år ville jeg gerne sætte mere fokus på kunsten og det at producere mine egne produkter og stadig tilbyde grafiske ydelser. Lige siden, er mit kreative univers vokset.

Jeg er uddannet multimediedesigner og har taget kurser inden for grafisk design og tegning. Jeg arbejder med forskellige medier inden for traditionel og digital kunst og design og er meget alsidig i mine løsninger, og kan rigtig godt lide at arbejde med flere stemningsudtryk og stilarter. Det er mit kreative univers og galleri. Derfor hedder jeg LSA Gallery.

På min hjemmeside kan du se hvilke typer opgaver og produkter jeg kan tilbyde til både virksomheder og private, hvilke grafiske projekter jeg har lavet og hvordan min streg og tegnestil ser ud. Du kan også finde en særlig ting i min online shop: Den indeholder mine egne produktioner og produktioner fra, og i samarbejde med, andre kunstnere.

Galleri & cases

Under galleriet viser jeg forskellige kunstprojekter, personlige værker og bestillingsopgaver. Under cases viser jeg hovedsageligt bestilte opgaver og projekter inden for grafisk design og markedsføringsmaterialer til virksomheder.