Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger lsagallery.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af det indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor er uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

For at du kan handle på lsagllery.dk, kræver det følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores cookie- og privatlivspolitik for lsagallery.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Cookies

Vi bruger nødvendige cookies på lsagallery.dk for optimal udførelse af køb på vores webshop og for at vores hjemmeside kan huske din brug af vores indhold, så f.eks. dine varer i indkøbskurven ikke slettes ved klik på en ny side. Yderligere bruger vi cookies til anonym trafikmåling til vores statistik over besøgende. Vi bruger ikke annoncer på lsagallery.dk.

Generelt om cookies:
Cookies er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende hjemmesiden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Cookies gemmes i din browser og dermed kan andre hjemmesider også genkende din anvendelse af deres indhold. Ved brug af cookies er det information om din geolokation og brug af indhold på hjemmesiden der vil blive overført til andre hjemmesider eller app-udbydere til markedsføringsformål eller målrettede annoncer. Dette sker i forbindelse med markedsføring af lignende produkter f.eks. ved brug af sociale medier eller andre hjemmesider som vælger at bruge annoncer. Dette gives der samtykke til ved brug af cookies. Dette er uden for denne hjemmesides kontrol, da cookies aktivt skal slettes i din browser. Husk du kan altid slette dine cookies.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies således. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold i din varekurv der vil blive slettet eller gemte brugeroplysninger du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger, persondata og tredjepart

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter lsagallery.dk indsamler og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold,  opretter en kundeprofil og øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: anonym statistikmåling i form af tekniske oplysninger om dit IP-nummer, geografisk placering og hvilke sider der er blevet klikket på (dog ikke tilknyttet den enkelte IP). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne ved enten at oprette dig som bruger eller udføre et køb behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

lsagallery.dk bruger ikke annoncer og videregiver ikke personoplsyninger uden samtykke til tredjeparter. Alle personoplysninger om brug af data og hvorfor disse oplysninger skal bruges, kan du læse om på denne side.

Ved køb af en vare på hjemmesiden er det nødvendigt at videregive personoplysninger i forbindelse med et succesfyldt køb og levering.
lsagallery.dk bruger systemer som som hjælper os med at gøre køb og levering succefulde, samt services som hjælper os i vores bogholderi. Vi bruger YourPay kreditkortbetaling og PayPal. De fungerer som vores betalingssystem og dermed bliver nødvendige betalingsoplysninger brugt hos disse services i forbindelse med transaktioner.

Når varen skal sendes er det dermed nødvendigt at lsagallery.dk videregiver navn, adresse, e-mail og tlf nr. til vores forsendelsesservice, så leveringen kan ske så problemfrit som muligt og hvis der skulle opstå forsinkelser eller andre forhindringer.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere dine køb og betalinger, og i forbindelse med levering af bestilite varer. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere services og indhold på hjemmesiden og sørger for at indkøbskurven husker dine valg.

Opbevaring af ordrer og data

Informationer om ordrer og data i forbindelse med ordren opbevares i 5 år grundet regnskabsloven. En gennemført ordre opbevares i vores webarkiv i 1 år hvorefter dataerne slettes fra serveren. Inaktive konti vil automatisk blive slettet efter 2 år.
Ved brug af cookies vil varer lagt i kurven forblive gemt i 12 timer hvorefter de slettes alt afhængig af dine cookie indstillinger. Dvs. du kan lægge varer i kurven, men vente til senest 12 timer med at gå videre med ordren. Dog tages der forbehold for lagerstatus. Du kan altid tømme varekurven eller slette din cookiehistorik i browseren.

Annullerede eller mislykkede ordrer slettes automatisk efter 24 timer.

Køber du varer som gæst, dvs. uden at have brugerlogin, er det kun oplysingerne i forbindelse med dit køb der gemmes og du bliver ikke oprettet med en kundeprofil.

Følsomme oplysinger i forbindelse med kortbetaling kommer ikke gennem vores database og er ikke tilgængeligt i vores system. Disse oplysinger behandles udelukkende i betalingsprocessen.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilket indhold du klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. kan hentes af en tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt af de hjemmesider du klikker på eller apps du bruger. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om øverst, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes typisk til målretning af annoncering på hjemmesider og andre webshops.

Videregivelse af personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed

Dine personoplysninger bliver behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Du kan altid anmode om at få dine personoplsyninger slettet fra hjemmesidens arkiv. Du vil i den forbindelse modtage en e-mail med bekræftelse på sletning af dine data.

Vi sørger for at vores hjemmeside altid er opdateret og vedligeholdt så vi kan være med til at sikre og værne om en sikker webshop.

Klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@lsagallery.dk. Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at lsagallery.dk skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Firma
LSA Gallery
Ejer: Lianne Sommer Andersen
CVR: DK36867167

Adresse:
Plovvej 7, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 2815 8872
Kundeservice: info@lsagallery.dk