Handelsbetingelser

Firma

LSA Gallery
Plovvej 7, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
CVR nr.: 36867167
Telefon: +45 2815 8872
Email: info@lsagallery.dk

Shoppen på LSA Gallery er udelukkende en webshop og har dermed ikke nogen fysisk butik. Du kan handle på lsagallery.dk hele døgnet. Der udføres dog nødvendige opdateringer på hjemmesiden, grundet vedligeholdelsestilstand i kortere perioder ad gangen.

Om produkterne

Webshoppens varer udgør produkter og unika  inden for grafisk design, kunsthåndværk og billedkunst designet af Lianne Sommer Andersen.
Enkelte varer har enten dansk eller engelsk tekst påtrykt.

Betalingsmidler

På LSA Gallery’s shop kan du betale med følgende betalingsmidler:

 • Kreditkort: Visa, Mastercard og Maestro
 • MobilePay
 • Paypal

Beløbet bliver først trukket på dit kort og Paypal konto efter ordren er godkendt og afsendt.

Bemærk, ved bestillinger af værker: Ved personlig henvendelse og bestilling af kunstværker eller unika produkter, aftales pris og betaling seperat. Der skal ved udvalgte værker foreligge en forudbetaling på hhv. 25% eller 50% afhængig af værkets pris. Levering og betalingsmetode aftales inden produktion af værket.

Priser

Der tages forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser. Endvidere forbeholdes retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Men skulle en vare købt til fuld pris, blive nedsat inden for 14 dage efter køb, gælder 14 dages fortrydelses- og returret fra den dag, udelukkende inden for 14-dags periode varen er blevet nedsat. Der skal dog fremgå tydeligt bevis på købet i form af indsendt ordrebekræftelse. Det resterende beløb vil i så fald blive returneret.

Alle priserne er som standard i danske kroner og vises inklusiv moms. 

Bestilling og lagerstatus

På LSA Gallery kan du vælge at betale som gæst eller oprette en kundeprofil. Dine gemte oplysninger vil herved blive gemt til senere bestillinger.

Efter angivelse af din ordre vil du modtage en besked pr. mail for modtagelse af din bestilling. Ordren er dog først endelig bekræftet når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Bekræftelsen modtages så snart vi har godkendt din ordre. Du vil kort herefter modtage en faktura kvittering og en besked så snart ordren er klar til afsendelse. Du vil yderligere få en e-mail og sms når din pakke er på vej og klar til afhentning.

Varelager og lagerstatus på hjemmesiden bliver gennemgået jævnligt. I tilfælde af du skulle have bestilt et produkt som bliver forsinket eller udgået – vil du selvfølgelig få besked herom.

Levering

Din vare vil blive afsendt så hurtigt som muligt fra vores lager efter bestillingen og senest inden kl. 17 den efterfølgende hverdag. Du kan forvente at din ordre bliver leveret inden for 2-4 hverdage efter afsendelse. Du kan vælge levering med GLS eller PostNord og du kan vælge at hente pakken i pakkeshop eller få den leveret til døren. Alle ordrer sendes som pakke med et Track & Trace nr. Bliver en ordre forsinket, vil du få besked herom pr. e-mail og sms.

Drejer det sig om en levering af personlig bestilling af et større værk vil separat levering/afhentning blive aftalt. Ved valg af fragtservice af større værker må der regnes med et leveringsgebyr afhængig af vægt og leveringsadresse.

Ved levering til EU skal der beregnes ekstra leveringstid. Leveringen kan forventes inden 7-14 dage. 

Danmark: Levering 2-4 hverdage

 • GLS Hjemmelevering 49 kr. inkl. moms.
 • GLS Levering til pakkeshop 39 kr. inkl. moms
 • PostNord Hjemmelevering 59 kr. inkl. moms
 • PostNord myPack collect Pakkeshop 49 kr. inkl. moms
 • Fragtfri over 699 kr.

OBS: Hvis der ikke er plads på det ønskede udleveringssted bliver pakken flyttet til andet nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om på sms og e-mail fra posten.

Ved ferier kan shoppen være midlertidig ferielukket hvor der i perioden ikke vil blive afsendt nogle varer. Det vil dog stadig være muligt at afgive en ordre, men hvor leveringstiden da vil blive forlænget. Der vil altid blive informeret på webshoppen ved ferielukninger eller i situationer med længere leveringstid.

EU: Expect your order to be delivered within 7-14 weekdays.

 • Home delivery 129 kr. incl. vat (around 17,3 euro)
 • Shop delivery 119 kr. incl. vat (around 15,96 euro)

Prices for delivering custom orders of an art piece to EU will be agreed before starting the project.

Deliveres outside EU:

 • At the moment, customers outside EU can not place an order directly from our shop. It is still possible to contact us regarding an order and for us to ship to customers outside EU. Contact us regarding an order, a custom order of an art piece and for delivery prices by sending an e-mail to info@lsagallery.dk

Note: Customs duties in each country may occur and are not included in our delivery prices.

Køb og levering af store værker

Vær opmærksom på at bestillinger af større og skrøbelige skulpturer og malerier ikke er en del af en fragtfri bestilling. Leveringsmetoden skal i stedet aftales på forhånd. 

Ved alle typer særbestillinger af værker, skal du kontakte os for bestilling på info@lsagallery.dk eller på tlf. +45 2815 8872. Så aftaler vi processen.

Betaling vil da foregå via faktura. Først når beløbet er modtaget vil leveringen fortsætte. 

For at minimere en risikoen ved at sende større og tungere værker med almindelig fragt, vælger vi at give den mulighed at du selvfølgelig selv kan hente værket hos os i Lyngby. Eller vælger du fragt, bruger vi en fragtservice så det kan blive leveret direkte hos dig i god behold. Her skal du dog regne med en fragtpris fra 1.000 kr og op alt efter bopæl. 

Skal bestillingen leveres på Sjælland eller i omegnen af Lyngby eller Storkøbenhavn er det også muligt at vi kan aftale en anden leveringsform.

Levering af værker til EU og resten af Udland skal også ske efter aftale.

Vær opmærksom på at vi ikke kan tage højde for gældende told og afgifter.

Reklamationsret

Reklamationsretten gælder 24 mdr. efter du har modtaget varen. Du kan få varen repareret, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen, op til 24 mdr. efter modtagelse, samt fremvise ordrebekræftelse og billeddokumentation. Vi vil dække returneringsomkostninger afhængig af fejlen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten skal du sende til:

LSA Gallery
Lianne Sommer Andersen
Plovvej 7, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
Att: retur

Fortrydelsesret

Fortryder du dit køb gælder 14 dages fuld returret og pengene retur på varer købt i vores webshop.
Send mig en mail på info@lsagallery.dk 

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af en levering af varer der består af flere partier/dele.

Returneringsomkostninger i forbindelse med fortrydelse af køb skal du selv afholde. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind og plombering ubrudt.
Fortrydelse skal meldes til mig senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. e-mail på info@lsagallery.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen ved levering.

Varer og ydelser undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Udførelse af ydelser efter godkendelse og levering

Returnering

Ordren skal være være i vores besiddelse senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge returseddel med begrundelse for returnering.

Varens stand ved returnering:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Hvis varen bærer præg af anden brug udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt.

Returadresse

Ønsker du at sende varen retur til mig skal du sende den til:

LSA Gallery
Lianne Sommer Andersen
Plovvej 7, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
Att: Retur

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb på et af shoppens produkter, får du naturligvis det fulde beløb du har indbetalt retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger dette med undtagelse af ekstra omkostninger, som følge af eksempelvis valg af en anden leveringsform, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. 

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
LSA Gallery kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil returvaren er modtaget.

Har du spørgsmål som ikke er blevet besvaret ovenfor, så kontakt os på info@lsagallery eller ring på +45 2815 8872

LSA Gallerys handelsbetingelser er i overensstemmelse med ICC’s kodeks for reklame og markedskommunikation Del.1. Generelle bestemmelser
og Del. 2.
Uddybende bestemmelsersalgsfremmende bestemmelser.