Handelsbetingelser og levering

Firma

LSA Gallery
Plovvej 7, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
CVR nr.: 36867167
Telefon: +45 2815 8872
Email: info@lsagallery.dk

Shoppen på LSA Gallery er udelukkende en webshop og har dermed ikke nogen fysisk butik. Du kan handle på lsagallery.dk hele døgnet. Der udføres dog nødvendige opdateringer på hjemmesiden, grundet vedligeholdelsestilstand i kortere perioder ad gangen.

Om produkterne

Webshoppens varer udgør produkter og unika inden for grafisk design, kunsthåndværk og billedkunst designet af Lianne Sommer Andersen og produkter i samarbejde med andre kunstnere. 

Betalingsmidler

På LSA Gallery’s shop kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Kreditkort: Visa, Mastercard og Maestro
  • MobilePay
  • Paypal

Beløbet bliver først trukket på dit kort og Paypal konto efter ordren er godkendt og afsendt.

Priser

Der tages forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser. Endvidere forbeholdes retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Men skulle en vare købt til fuld pris, blive nedsat inden for 14 dage efter køb, gælder 14 dages fortrydelses- og returret fra den dag, udelukkende inden for 14-dags periode varen er blevet nedsat. Der skal dog fremgå tydeligt bevis på købet i form af indsendt ordrebekræftelse. Det resterende beløb vil i så fald blive returneret.

Alle priserne er som standard i danske kroner og vises inklusiv moms. 

Bestilling og lagerstatus

På LSA Gallery kan du bestille som gæst eller oprette en kundeprofil.

Efter angivelse af din ordre vil du modtage en besked pr. mail for modtagelse af din bestilling. Ordren er dog først endelig bekræftet når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Bekræftelsen modtages så snart vi har godkendt din ordre. Du vil kort herefter modtage en besked så snart ordren er gjort klar til afsendelse. Du vil yderligere få en e-mail og sms når din pakke er på vej og klar til afhentning.

Varelager og lagerstatus på hjemmesiden bliver gennemgået jævnligt. I tilfælde af du skulle have bestilt et produkt som bliver forsinket eller udgået – vil du selvfølgelig få besked herom.

Levering

Din vare vil som regel blive afsendt så hurtigt som muligt efter bestillingen og højst 2 hverdage efter ordren er afgivet. Du kan derefter forvente at din ordre vil blive leveret inden for 2-3 hverdage. Du kan vælge levering med Dao, GLS eller PostNord og du kan vælge at hente pakken i pakkeshop eller få den leveret til døren. Alle ordrer sendes som pakke med et Track & Trace nr. Bliver en ordre forsinket, vil du få besked herom pr. e-mail og/eller sms.

*I nogle tilfælde kan levering af en vare på shoppen være forlænget. Det kan være ved varer som har tilvalg der skal bestilles on-demand og som kræver lidt længere behandlingstid, f.eks. ved signering af billeder eller ved bestilling af indramning, hvor det kan ske at rammerne er udsolgt og skal bestilles hjem. Det vil altid fremgå tydeligt i beskrivelsen når en vare kan have længere leveringstid.

Drejer det sig om levering af originale værker, har jeg valgt levering med Dao fra, da jeg ikke vil risikere at værket står uden opsyn på leveringsadressen.

Gælder det en personlig bestilling af et større værk vil separat levering/afhentning blive aftalt. Ved evt. valg af en fragtservice af større værker må der regnes med et leveringsgebyr afhængig af vægt og leveringsadresse.

Danmark: 

  • Dao Home 39 kr. (originale værker er undtaget denne leveringsmetode)
  • GLS Levering til pakkeshop 39 kr.
  • GLS Hjemmelevering 69 kr.
  • PostNord myPack collect Pakkeshop 49 kr.
  • PostNord Hjemmelevering 69 kr.

OBS: Hvis der ikke er plads på det ønskede udleveringssted bliver pakken flyttet til andet nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om på sms og e-mail fra posten.

Ved ferier kan shoppen være midlertidig ferielukket hvor der i perioden ikke vil blive afsendt nogle varer. Det vil dog stadig være muligt at afgive en ordre, men hvor leveringstiden da vil blive forlænget. Der vil altid blive informeret på webshoppen ved ferielukninger eller i situationer med længere leveringstid.

 

Deliveres outside Denmark:

  • At the moment, customers outside Denmark can not place an order directly from our shop, but you are welcome to contact us regarding an order. Then we will inform you about delivery prices.

Note: Customs duties in each country may occur and are not included in our delivery prices.

Køb og levering af specialbestilte og personlige værker

Både ved mindre og større personlige værker aftales pris, levering og betalingsmetode på forhånd.
Der skal ved udvalgte værker foreligge en forudbetaling på hhv. 25% eller 50% afhængig af værkets pris.

Ved bestilling af større og skrøbelige skulpturer og malerier:
For at minimere risikoen ved at sende større og tungere værker med almindelig fragt, vælger vi at give den mulighed at du selvfølgelig selv kan hente værket hos os i Lyngby.
Efter aftale, er det også muligt at vi kan levere til døren (det kommer an på leveringsadresse). Vælger du fragt, bruger vi en speciel fragtservice så det kan blive leveret direkte hos dig i god behold. Her skal dog regnes med en højere fragtpris.

Kontakt os for personlig bestilling på info@lsagallery.dk eller ring på tlf. +45 2815 8872. Så aftaler vi processen.

Reklamationsret

Reklamationsretten gælder 24 mdr. efter du har modtaget varen. Du kan få varen repareret, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen, op til 24 mdr. efter modtagelse, samt fremvise ordrebekræftelse og billeddokumentation. Vi vil dække returneringsomkostninger afhængig af fejlen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten skal du sende til:

LSA Gallery
Lianne Sommer Andersen
Plovvej 7, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
Att: retur

Fortrydelsesret

Fortryder du dit køb gælder 14 dages fuld returret og pengene retur på varer købt i vores webshop.
Send mig en mail på info@lsagallery.dk 

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af en levering af varer der består af flere partier/dele.

Returneringsomkostninger i forbindelse med fortrydelse af køb skal du selv afholde. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind og plombering ubrudt.
Fortrydelse skal meldes til mig senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. e-mail på info@lsagallery.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen ved levering.

Returnering

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det fulde beløb du har indbetalt retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Varen(e) skal være være i vores besiddelse senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge returseddel med begrundelse for returnering.

Varens stand ved returnering:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Hvis varen bærer præg af anden brug udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt.

Varer og ydelser undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. (Gælder også udvalgte bestillingsvarer på shoppen med personlige præg)
– Udførelse af ydelser efter godkendelse og levering

Er der sket en fejl eller anden forringelse af en personlig bestilling, vil en returret eller rettelse og evt. tilbagebetaling finde sted afhægning af fejlen.

Returadresse

Ønsker du at sende varen retur til mig skal du sende den til:

LSA Gallery
Lianne Sommer Andersen
Plovvej 7, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
Att: Retur

Tilbagebetaling

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger dette med undtagelse af ekstra omkostninger, som følge af eksempelvis valg af en anden leveringsform, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. 

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
LSA Gallery kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil returvaren er modtaget.

Har du spørgsmål som ikke er blevet besvaret ovenfor, så kontakt os på info@lsagallery.dk eller ring på +45 2815 8872

LSA Gallerys handelsbetingelser er i overensstemmelse med ICC’s kodeks for reklame og markedskommunikation Del.1. Generelle bestemmelser
og Del. 2.
Uddybende bestemmelsersalgsfremmende bestemmelser.