Handelsbetingelser

Firma

LSA Gallery
Plovvej 7, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
CVR nr.: 36867167
Telefon: +45 2815 8872
Email: info@lsagallery.dk

Shoppen på LSA Gallery er udelukkende en webshop og har dermed ikke nogen fysisk butik. Du kan handle på lsagallery.dk hele døgnet. Der udføres dog nødvendige opdateringer på hjemmesiden, grundet vedligeholdelsestilstand i kortere perioder ad gangen.

Ved ferier kan shoppen være midleridig ferielukket hvor der ikke vil blive afsendt nogle varer. Det vil dog stadig være muligt at afgive en ordre, men hvor leveringstiden vil blive forlænget. Der vil altid blive informeret ved ferielukninger eller i situationer med længere leveringstid.

Om produkterne

Webshoppens varer udgør produkter og unika  inden for grafisk design, kunsthåndværk og billedkunst designet af Lianne Sommer Andersen.
Enkelte varer har enten dansk eller engelsk tekst påtrykt.

Betalingsmidler

På LSA Gallery’s shop kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Kreditkort: Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro
  • Paypal

Beløbet bliver trukket på dit kort efter ordren er godkendt med en ordrebekræftelse. Herefter afsendes ordren.
Betaler du med Paypal vil beløbet automatisk blive modtaget hos os i løbet af 1-3 hverdage.

Bemærk, ved unika og særlige bestillinger: Ved personlig henvendelse og bestilling af kunstværker eller unika produkter skal der foreligge et depositum på hhv. 25% eller 50% af værkets pris alt afhængig af størrelse og pris. Depositummet fratrækkes værkets endelig pris ved levering eller afhentning.
Betalingsmetode aftales ved opgaven.

Priser

Der tages forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser. Endvidere forbeholdes retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Men skulle en vare købt til fuld pris, blive nedsat inden for 14 dage efter køb, gælder 14 dages fortrydelses- og returret fra den dag, udelukkende inden for 14-dags periode varen er blevet nedsat. Der skal dog fremgå tydeligt bevis på købet i form af indsendt ordrebekræftelse. Det resterende beløb vil i så fald blive returneret.

Alle priserne er i danske kroner og vises inklusiv moms.

Bestilling og lagerstatus

På LSA Gallery kan du vælge at betale som gæst eller oprette en kundeprofil. Dine gemte oplysninger vil herved blive gemt til senere bestillinger.

Efter angivelse af din ordre vil du modtage en besked pr. mail for modtagelse af din bestilling. Ordren er dog først endelig bekræftet når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Bekræftelsen modtages så snart vi har godkendt din ordre. Du vil kort herefter modtage en faktura kvittering og en besked så snart ordren er klar til afsendelse.
Du vil yderligere få en e-mail og sms når din pakke er på vej og klar til afhentning.

Varelager og lagerstatus på hjemmesiden bliver gennemgået jævnligt. I tilfælde af du skulle have bestilt et produkt som bliver forsinket eller udgået – vil du selvfølgelig få besked herom.

Levering

Alle ordrer afsendes i tidsrummet mandag-fredag inden kl. 17.00 samme dag eller den efterfølgende hverdag efter ordreafgivelsen. Levering sker med GLS og du kan vælge at hente pakken i pakkeshop eller få den leveret til døren.
Ordrer sendes altid som pakke med et Track & Trace nr.

Du kan forvente din ordre leveret inden for 2-5 dage. Ved levering til EU skal der beregnes ekstra leveringstid. Leveringen kan forventes inden 7-14 dage. Leveringen foregår med GLS hvor følgende leveringsmetoder kan vælges:

Danmark:

  • Hjemmelevering 49 kr. inkl. moms.
  • Levering til pakkeshop 39 kr. inkl. moms
  • Fragtfri over 699 kr.

EU:

  • Hjemmelevering 129 kr. inkl. moms.
  • Levering til pakkeshop 119 kr. inkl. moms.
  • Fragtfri over 699 kr.

Øvrig udland:

  • Vi sender som udgangspunkt ikke til Færøerne, Grønland og øvrig udland. Men har du et særligt ønske, kontakt os for leveringspriser.

Vær opmærksom på at vi ikke kan tage højde for gældende told og afgifter.

OBS: Hvis der ikke er plads på det ønskede udleveringssted bliver pakken flyttet til andet nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om på sms og e-mail fra GLS. Din vare vil blive afsendt så hurtigt som muligt efter bestillingen og oftest inden kl. 17 den følgende hverdag. Den vil blive leveret 2-5 hverdage efter bestillingen og alt afhængig af normal transport drift.

Drejer det sig om en levering af personlig bestilling af et større værk vil separat levering/afhentning blive aftalt. Ved valg af fragtservice af større værker må der regnes med et leveringsgebyr afhængig af vægt og leveringsadresse.

Køb og levering af store værker

Vær opmærksom på at bestillinger af større og skrøbelige skulpturer og malerier ikke er en del af en fragtfri bestilling. Leveringsmetoden skal i stedet aftales på forhånd. Disse værker findes i mit galleri under “Værker til salg”.

Ved alle typer særbestillinger af værker og værker fra mit galleri, skal du kontakte os for bestilling på info@lsagallery.dk eller på tlf. +45 2815 8872. Så aftaler vi processen.

Betaling vil da foregå via faktura. Først når beløbet er modtaget vil leveringen fortsætte. Jeg reserverer værker fra mit galleri i højst 2 mdr, hvorefter de igen vil blive sat til salg. 

For at minimere en risikoen ved at sende større og tungere værker med almindelig fragt, vælger vi at give den mulighed at du selvfølgelig selv kan hente værket hos os i Kgs. Lyngby. Eller vælger du fragt, bruger vi en fragtservice så det kan blive leveret direkte hos dig i god behold. Her skal du dog regne med en fragtpris fra 1.000 kr og op alt efter bopæl. 

Skal bestillingen leveres på Sjælland eller i omegnen af Kgs. Lyngby eller Storkøbenhavn er det også muligt at vi kan aftale en anden leveringsform.

Levering af værker til EU og resten af Udland skal også ske efter aftale.

Vær opmærksom på at vi ikke kan tage højde for gældende told og afgifter.

Reklamationsret

Du kan få varen repareret, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen og fremvise ordrebekræftelse og billeddokumentation. Vi vil dække returneringsomkostninger afhængig af fejlen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten skal du sende til:

LSA Gallery
Lianne Sommer Andersen
Plovvej 7, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
Att: retur

Fortrydelsesret

Fortryder du dit køb gælder 14 dages fuld returret og pengene retur på varer købt i vores webshop.
Send mig en mail på info@lsagallery.dk 

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af en levering af varer der består af flere partier/dele.

Returneringsomkostninger i forbindelse med fortrydelse af køb skal du selv afholde. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind og plombering ubrudt.
Fortrydelse skal meldes til mig senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. e-mail på info@lsagallery.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen ved levering.

Varer og ydelser undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Udførelse af ydelser efter godkendelse og levering

Returnering

Ordren skal være være i vores besiddelse senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge returseddel med begrundelse for returnering.

Varens stand ved returnering:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Hvis varen bærer præg af anden brug udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt.

Returadresse

Ønsker du at sende varen retur til mig skal du sende den til:

LSA Gallery
Lianne Sommer Andersen
Plovvej 7, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
Att: Retur

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb på et af shoppens produkter, får du naturligvis det fulde beløb du har indbetalt retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger dette med undtagelse af ekstra omkostninger, som følge af eksempelvis valg af en anden leveringsform, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. 

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
LSA Gallery kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil returvaren er modtaget.

Har du spørgsmål som ikke er blevet besvaret ovenfor, så kontakt os på info@lsagallery eller ring på +45 2815 8872

LSA Gallerys handelsbetingelser er i overensstemmelse med ICC’s kodeks for reklame og markedskommunikation Del.1. Generelle bestemmelser
og Del. 2.
Uddybende bestemmelsersalgsfremmende bestemmelser.