Håndlavede køleskabsmagneter

Alle mine magneter er håndlavede og derefter håndmalet og lakeret. Og udover at være sjove og dekorative, har de alle en stærk magnet bagpå, så de også kan holde til noget. De er beregnet til køleskabet og kan bruges på andre magnetiske tavler og genstande, dog med undtagelse af glastavler, da glastavler kræver en ultra stærk magnet.

Forhandlere:
Magnetz.dk
Copenhagen Vibes (ved Amalienbog Slot)
Galleri Nørremark & Sommer i Skjern
Café 86 (pop up café på havnen i Fredericia)
_

Mine magneter ‘Happy Mood Clay’ får i løbet af 2024 egen hjemmeside www.happymoodclay.dk.
Du kan stadig læse om dem her på siden og følge dem på
Instagram @happymoodclay og facebook @happymoodclay

Magneterne sælges via forhandlere, men når jeg er på mine egne markeder og messer, så kan du også købe dem hos mig. Se hvor jeg deltager næste gang her under markeder og udstillinger. Se i kategorierne herunder hvem der forhandler hvilke magneter.

Hvad de er lavet af

Jeg bruger primært ler af mærket Fimo Staedtler, og så bruger jeg mærket Sculpey polymer ler. F.eks. kagerne pensler jeg med en tørpigment fra pastelkridt og fra pulveriserede pigmenter der bruges til olie- og akrylmalerier. Glasuren laver jeg i en blanding af translucent fimo og fast fimo. Brunsvigeren har en blanding af flydende ler og tørpigment blandet med en speciel sukkersand for at give “remoncen” tekstur. Til ispindene bruger jeg en rigtig træpind. Når hver figur er formet, bages de i ovnen og males og lakeres efter de er kølet af. Til sidst sætter jeg magneten på med en kraftig superlim.

Magneterne pakkes omhyggeligt

Jeg udvælger nøje hver enkel magnet til hver pakke, så de alle passer godt sammen i udtryk og form. De pakkes meget omhyggeligt og sidder fast på bagkortet med dobbelklistrende tape som kan fjernes igen fra magneten.