Om mig

Lige siden jeg som helt lille fik papir og pen i hånden for første gang har jeg tegnet og malet.
Det er en af mine store passioner her i livet.

Lidt om mig

Min første tegnekonkurrence vandt jeg i børnehaven og mit første logo design lavede jeg som 11-årig til den skole jeg gik på. I 2010 begyndte jeg at tage kurser i grafiske programmer. Og da jeg senere det år blev interesseret i hjemmesidedesign, kom det med oven i hatten.

Jeg blev uddannet som multimediedesigner i 2013 og i de efterfølgende 2 år arbejdede jeg som freelancer og var en del af forskellige opgaver i forbindelse med projektansættelse hos en virksomhed.

Jeg besluttede mig for at starte op som selvstændig i sommeren 2015. Først med navnet LianneSA web & grafik, hvor jeg arbejdede meget med hjemmesider, grafisk design og markedsføring. Indtil i starten af 2019 hvor jeg skiftede navn til LSA Gallery for at vise mere af min kunstneriske side.

Min kunst

Alle værker i galleriet er tegnet, malet og designet af mig. De fleste er fra egen fantasi og nogle er inspireret af fotos.

Galleriet er ment som en portofolio der bl.a. viser hvad jeg har lavet af værker, projekter og evt. solgte malerier eller andre produkter. Jeg åbner på et tidspunkt op for min lille shop, hvori udvalgte produkter kan købes direkte online. I mellemtiden har jeg placeret produkterne under galleriet.

Jeg tilbyder at lave malerier, illustrationer og prints til både virksomheder og private på bestilling, men du er også hjertelig velkommen til at kontakte mig hvis et af værkerne i mit galleri har skabt interesse.

Projekter

Under projektsiden viser jeg de forskellige cases og opgaver hvortil jeg har produceret hjemmesiderne, webdesign, det grafiske design og layout. Jeg viser også opgaver som jeg har været en del af ved at sammensætte udleverede materialer til slutproduktet. F.eks. opsætning af flere design til tryk.

Designprodukter & Ydelser

Jeg udfører grafiske opgaver, logoer, billedbehandling og hjemmesider hovedsagelig til virksomheder, men tilbyder også opgaver for private. Det kan f.eks. være invitationer til bryllup og fødselsdage eller opfriskning af gamle fotos.
Og da hvert behov er forskellig, laver jeg også kombinerede tilbud.

Trykning & Forsendelse

Jeg tilbyder også at færdigtrykke og printe materialerne.
De fleste produkter får jeg trykt i Tyskland og enkelte produkter færdigproduceres hos mig. Dette kan aftales i forbindelse med opgaven.