Om mig

Lige siden jeg som helt lille fik papir og pen i hånden for første gang har jeg tegnet og malet.
Det er en af mine store passioner her i livet.

Lidt om mig

Min første tegnekonkurrence vandt jeg i børnehaven og mit første logo design lavede jeg som 11-årig til den skole jeg gik på. I 2010 begyndte jeg at tage kurser i grafiske programmer. Og da jeg senere det år blev interesseret i hjemmesidedesign, kom det med oven i hatten.

Jeg blev uddannet som multimediedesigner i 2013 og i de efterfølgende 2 år arbejdede jeg som freelancer og var en del af forskellige opgaver i forbindelse med projektansættelse hos en virksomhed.

Jeg besluttede mig for at starte op som selvstændig i sommeren 2015. Først med navnet LianneSA web & grafik, hvor jeg arbejdede meget med hjemmesider, grafisk design og markedsføring. Indtil i starten af 2019 hvor jeg skiftede navn til LSA Gallery for at vise mere af min kunstneriske side.

Ydelser og produkter

Jeg tilbyder ydelser og markedsføringsprodukter til virksomheder og selvstændige, men udfører også de samme typer opgaver for private. Det kan f.eks. også være invitationer til brylluper og fødselsdage eller opfriskning af gamle fotos.

Galleriet

Galleriet fungerer som min kunstportofolio der viser hvad jeg har lavet af private og bestilte værker. Jeg åbner på et tidspunkt op for en lille shop, hvori udvalgte værker og grafiske produkter kan købes direkte online. I mellemtiden ligger det hele under galleriet.

Hvis noget i galleriet har vækket interessen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Butikker og virksomheder kan kontakte mig for indkøbspriser m.m.

Projekter

Under projektsiden viser jeg forskellige projekter og enkelte opgaver jeg har lavet for virksomheder. Det er bl.a. logoer, visuel identitet, plakater, hjemmesider, grafisk design og layout m.m.

Trykning & Forsendelse

Jeg tilbyder også at færdigtrykke og printe materialerne.
De fleste produkter får jeg trykt i Tyskland og enkelte produkter kan færdigproduceres hos mig. F.eks. visitkort eller postkort.

Dette kan aftales i forbindelse med opgaven.