Jeg producerer forskellige former for kunstprodukter og tilbyder ydelser inden for grafisk design og illustration.
Se nedstående rubrikker for ydelser til virksomheder og private

maleri_foto_maleripng_web
Malerier
Bestil et særligt motiv

Motiverne jeg tilbyder at lave, er alle slags stillbilleder (frugtskål, blomster, indemiljøer), karakterer af dyr eller figurer, landskaber, udendørsmiljøer og scenarier (vinterlandskaber, skove, bymiljøer eller blomstermotiver) inden for f.eks. fantasy genren eller motiver inden for moderne kunst.

lookatthis_armyversion_bred_lianne
Illustrationer & artwork
Traditionelle eller digitale

Her gælder det alle slags illustrationer eller artwork som skal bruges enkeltvis, til bøger, bogomslag, covers, plakater, til produkter eller digitalt brug. Jeg arbejder både med de traditionelle og digitale medier.

Assistens_fortaeller_logo_1920px
Logo design
Virksomhedsidentitet

Skal du have lavet et helt nyt logo eller have opfrisket dit gamle, er det noget jeg kan hjælpe med. Det gælder alle logoer fra de helt simple tekstbaserede i sort/hvid til de farverige og effektfulde med skræddersyet tekst.

Print
Grafisk design & tegninger
Digitale eller analoge løsninger

Det gælder grafik og grafisk opsætning, til både analoge og digitale medier, og tegninger og illustrationer til forskellige projekter. F.eks. til brochurer, flyers, plakater, online magasiner eller procestegninger,

kaffekort_praesentation_cafe86
Markedsføringsmaterialer
Visitkort m.m.

Jeg hjælper med at lave et flot og indbydende visitkort, et postkort eller andre reklameartikler som brander din virksomhed. Du kan få printet dine materialer hos mig, eller vi vælger en løsning hos et eksternt trykkeri.

demo_blomster01
Billedbehandling
Retouch, effekter eller fritlæging

Jeg tilbyder at retouchere dine billeder så de fremstår bedre. Det kan f.eks. være retouchering af ansigt eller justering af farver og lys. Desuden kan det også være effekter og sammenlægning af billeder, eller fritlægning af produktfotos til kataloger.