Ukrudt kalender “klassisk ukrudt”

Klassisk ukrudt år efter år

Det her er min UKRUDT kalender med det klassiske ukrudt. Det ukrudt de fleste kender og kæmper med, men som har så meget mere at byde på end at være en uvelkommen havegæst, ligesom det er fortalt med mine kalendere fra forrige år. Denne her kalender med temaet “klassisk ukrudt” udkommer første gang for år 2023 og vil fremover optræde som fast kalender for hvert år sammen med ukrudtdigtet “Tusind tak og tusindfryd” af Gadedigteren Christian Kronman, som helt specielt har lavet et digt til mit UKRUDT univers. Digtet finder du altid på første side i kalenderen. Se og hør ham recitere det smukke digt i videoen her til venstre.

Kalenderen består af en illustration for hver måned med lidt noter som beskriver særlige kendetegn ved ukrudtet, anvendelsesmuligheder eller om det er en man skal holde sig væk fra. De originale illustrationer er malet med akvarel og akvarel tusch. Nederst på siden er vist design og fotos af et udvalg af siderne i kalenderen.

Mål og praktisk info:
– Indeholder desuden ugenumre, almindelige helligdage og mærkedage
– A4 format (21 x 29,7) med sort spiralophæng
– Papirtykkelse: 170 g. kunsttrykpapir
– Papiret kan man skrive på
– 14 sider i alt + bagstykke

Kan udover på min webshop også købes hos følgende forhandler:

– Galleri Pakhuset hos Linda Stampe og Lene Sommer i Skjern (åben torsdag og fredag)

Jeg vil gøre opmærksom på, at alle informationer vedrørende beskrivelser, anvendelse og virkning af de planter og blomster jeg har taget med i min kalender, er baseret på min egen erfaring samt indsamling af en stor mængde viden fra mange forskellige kilder gennem de seneste år i min interesse for ukrudt. Jeg anbefaler selvfølgelig at man søger yderligere viden og information om indtagelse og anvendelse af de forskellige planter og blomster og tager hensyn til eventuelle allergener.

kr. 99,00Tilføj til kurv